Κατηγορίες
Καλάθι Αγορών

Λόγω αυξημένου όγκου εργασίας στις αποθήκες της εταιρείας HomeMarkt, θα υπάρξουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις.

Τρόποι Αποστολής

Η αποστολή / παραλαβή των προϊόντων πραγματοποιείται με τους παρακάτω τρόπους:

1) παραλαβή από το κατάστημα (Ροζάκη Αγγελή 12, Λαμία 351 00)

2) Αποστολή προϊόντος στη διεύθυνση που επιθυμείτε μέσω της ACS Courier  (για αντικείμενα μέχρι 10 κιλά).

3) Αποστολή προϊόντος με μεταφορική εταιρεία για βαριά - ογκώδη αντικείμενα (άνω των 10 κιλών). Στην περίπτωση της μεταφορικής εταιρείας, τα μεταφορικά είναι δωρεάν ( 0 ευρώ ) μέχρι το συνεργαζόμενο πρακτορείο και από εκεί και πέρα αναλαμβάνει τα έξοδα ο πελάτης.

4) Αποστολή προϊόντος με μεταφορική εταιρεία για βαριά - ογκώδη αντικείμενα (άνω των 10 κιλών) με εταιρεία της επιλογής σας. Αν επιθυμείτε την αποστολή της παραγγελίας σας με μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να γίνει ενημέρωση και καθοδήγηση για την επωνυμία και τα στοιχεία της μεταφορικής. Σε αυτή την περίπτωση, τα μεταφορικά είναι δωρεάν ( 0 ευρώ ) από το κατάστημά μας, μέχρι τα γραφεία της μεταφορικής εταιρείας επιλογής του πελάτη στην Αθήνα. Το τελικό κόμιστρο των μεταφορικών επιβαρύνει τον πελάτη κατά την παραλαβή της παραγγελίας. Σε αυτή την περίπτωση η εταιρεία μας δε φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά προκύψει κατά τη μεταφορά.      


Χρόνος παράδοσης προϊόντων:

Για παραγγελίες εντός Αττικής είναι 2-4 εργάσιμες ημέρες και για την υπόλοιπη Ελλάδα είναι 4-7 εργάσιμες ημέρες.

Εξαιρούνται τα εμπορεύματα που είναι κατόπιν παραγγελίας των οποίων η παράδοση μπορεί να φτάσει και τις 30 εργάσιμες ημέρες.